View Single Post
Vechi 08.09.2007, 21:04:46
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd
Sentimentul = atitudine emotionala pe care o are omulfata de realitate!
Animalele au instincte.
Nici eu nu vorbesc de animalele care-si sfisie si devoreaza proprii stapini...o fac ziarele mai in fiecare zi!
Iar daca ti-ai facut un idol sau nu din ciinele tau esti doar tu in masura sa judeci.Aparent daca ii pui sentimente,ratiune in comportament....ai facut-o!:)De fapt este instinctul de haita, subordonare fata de animalul alfa. In momentul in care nu mai esti considerata alfa dispare si subordonarea (afectiunea:rolleyes:)
Noi trebuie sa ingrijim animalele, sa nu le chinuim (aici ramine deschisa definitia de chinuit...un experiment care poate salva vieti omenesti facut pe un animal rste chin?)si sa le folosim pe unele la tocana pe altele sa ne apere de hoti,soareci samd.
Mda, sa numim selectie naturala? Pentru ca suntem mai puternici avem dreptul ca tinem in lant un caine si sa il hranim din cand in cand(cand ne amintim) ca sa latre si sa apere curtea? Sa le folosim numai pentru ca suntem mai puternici? Stii ce inseamna sa ai un idol, sa idolatrizezi ceva/pe cineva? Imi pare rau sa te dezamagesc...cu toate animalele pe care le-ai avut, nu le intelegi si nu le-ai inteles vreodata. Nu cred ca mai are sens discutia in contradictoriu, pentru ca oricum nu o sa ne convingem, daca mai are cineva vreo parere si nu si-a exprimat-o, sunt curioasa.

Pt urzicuta: in tarile mai dezvoltate sunt adaposturi de animale, unde sunt tratate si ingrijite animalele chinuite, abandonate. Si daca nu sunt adoptate in 10 zile, sunt eutanasiate(dar cu seringa, nu cu smoala, cum au fost ucisi cainii la noi)
In Romania nu numai ca nu se vor infiinta astfel de adaposturi, dar nici pentru saraci nu se vor infiinta. Banii vor ajunge tot in burta celor de la putere
Reply With Quote