View Single Post
Vechi 28.12.2011, 11:14:11
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de george12345 Vezi mesajul
Dupa cate am citit pe internet trupele acelea sunt de black metal si death metal. E vorba de multe trupe, va dau niste exemple: Gorgoroth, Bathory, Dimmu Borgir, Amon Amarth, Dying Fetus, Cannibal Corpse, Darkthrone. M-am uitat pe arhiva pentru toata saptamana si sunt peste 100 de accesari doar la aceste formatii sataniste.
Pentru domnul Lucian008, din pacate aveti dreptate, mi-am dat seama ca nici eu nu sunt un tata bun fiindca nu m-am ocupat de fiul meu, Cosmin, atat cat trebuia. A trebuit sa se ajunga aici ca sa-mi dau seama ca se duce pe drumul gresit.
Am vorbit cu el mai devreme, am cerut explicatii, am incercat la randul meu sa-i explic, dar nu am avut cu cine sa vorbesc, fiindca a inceput sa tipe la mine. Nu am mai vazut astfel de comportament la el.

Acum am vazut ca ati pus si o alta intrebare dupa ce am raspuns asa ca o sa editez raspunsul acesta. Cand am avut acea "discutie" scurta cu el mi-a spus ca ii place aceasta muzica fiindca ii da energie si ca "spune adevarul din oameni", ca sa il citez.
Cand se va produce o schimbare in sufletul d-voastra atunci veti vedea si la copil schimbari.
Lipsa de iubire in cresterea copiilor poate duce la asemenea manifestari.
Nu trebuie sa predicam copiilor ci sa ne rugam la Dumnezeu pt.sufletul lor.
Par.Arsenie Boca spunea "sa vorbim noi cu Dumnezeu despre copii ,daca ei nu vor sa auda de Dumnezeu"
Mai trebuie sa duceti o viata duhovniceasca ,sa mergeti la slujbe duminica ,sa va spovediti dupa indreptar ,sa faceti fapte bune ,sa tineti post.
Daca aveti posibilitatea sa il pomeniti impreuna cu d-voastra si sotia la Psaltire ,sa nu lipseasca pomenirea la Psaltire pe o perioada mai indelungata la o manastire.In dreptul numelui copilului sa treceti o cerinta ,de ex.luminarea mintii si dobandirea credintei.
Petreceti mai mult timp cu copilul.
De ravna d-voastra depinde intoarcerea lui la credinta.
Sfantul Vasile cel Mare spunea :"cresteti copiii nu pentru dobandirea celor vremelnice ,ci pentru mantuire ,altfel mai bine nu l-ati fi nascut pt.ca l-ati pregatit pentru iad"
Am citat din memorie.
Reply With Quote