În prealabil postat de _ruxa_
George, esti un parinte exagerat. OK, iti pui problema ca poate ai un fiu care e atras de satanism, dar pana la urma gusturile in muzica sunt ale lui si stii ce se zice despre gusturi, plus ca poate fi vorba acum doar de curiozitate.
Pasiunea lui pentru death metal nu inseamna fix nimic, am colegi, cunostinte si prieteni care ascultau sau inca asculta, si au trecut ok prin copilarie, adolescenta, facultate si acum sunt, unii dintre ei casatoriti cu joburi decente si nici unul nu a dat chix pana acum.
Ca fapt divers, de cand a aparaut internetul in casa mea am ascultat muzica de toate felurile + vazut videoclipuri care se voiau cat mai creepy, de la metal tip "zgomot" pana la Two Girls One Cup, decapitari reale filmate, nu filme, si Saw, The Human Centipede & toata seria Final Destination, si inca nu am altar in camera in care sa il venerez pe Satan si nici nu imi bag la vena, ba as spune ca sunt on om normal, care se considera realizat, iubit, iubeste si plateste impozite & taxe si bilet de autobuz.
Daca apuci sa ii interzici sa asculte muzica ce ii place, unde crezi ca vei ajunge in relatia cu el? Este posibil sa fie doar o faza care ii va trece, sau va ramane pasionat de muzica asta, oricum asta e cel mai mic rau pe care si-l poate face. Daca este psihopat si crezi ca poate ajunge sa omoare animalute mici din sadism sau sacrificiu pentru Satan :D, faptul ca ii interzici sa asculte Death Metal nu-l va face mai normal.
Daca vrei sa fii un parinte bun, nush, vorbeste mai mult cu el, comunicati, nu incerca sa il tii in zgarda, ghideaza-l si iubeste-l indiferent ce muzica asculta, indeamna-l sa se tina de scoala sa nu iti ajunga muritor de foame, ca in Romania asta este o problema mai stringenta decat "satanismul", invata-l sa foloseasca prezervativul sau sa aiba grija de igiena (desi pana la varsta asta ar trebui sa stie deja), ori alte sfaturi cu adevarat utile, nu ce tunsoare sa poarte si cemuzica sa asculte.
|