View Single Post
Vechi 28.12.2011, 12:52:33
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
1.Aceasta este a 3-a minciună... însă nu mă mai ocup și de ea că aveți dreptate în privința:
2. Sunt foarte multe, nu doresc să mai continuăm acest off topic. Citiți din lucrările ei, ori dacă nu aveți răbdarea necesară dați un simplu search pe softul pus la dispoziție de saitul oficial al Bisericii:
http://www.adventist.ro/index/materi...u/e-books.html
1.Intimplator aici nu sintem intr-o biserica adventista unde oamenii trebuie sa interpreteze lucrurile numai dupa cum doreste o femeie. O interpretare e o minciuna numai in acceptiunea dumneavoastra (sper ca nu si a bisericii dumneavoastra).

Daca ne-ar aparea niste duhuri cu chipul unor decedati de-ai nostri, primul lucru pe care ne indeamna sfintii nostri sa-l facem este sa ne asezam in genunchi si sa ne rugam. Daca sint chiar sufletele decedatilor, vor capata ajutor, daca sint duhuri inselatoare, vor disparea. Oricum e bine.

2. Daca nu vreti sa-mi dati nu e o problema. As fi vrut sa citesc ceva reprezentativ din punctul dumneavoastra de vedere. Citatul anterior l-am vazut; din punctul meu de vedere e fara substanta.