View Single Post
Vechi 28.12.2011, 16:21:48
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Luca 20:37-38 Cornilescu :
Dar că morții învie, a arătat însuși Moise, în locul unde este vorba despre „Rug” când numește pe Domnul: „Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov.”
Dar Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morți, ci al celor vii, căci pentru El toți sunt vii.

Tu nu vezi ca asta e scrisa acolo exact pentru tine ca tu ai aceeasi mentalitate ca si cei din vechiul testament ? In alta evanghelie scrie "rau rataciti ".

Voi care cititi asa mult Apocalipsa nu stiti de ce are omul nevoie de inviere ? Unde vor locui dreptii dupa inviere ?Nu vor avea nevoie de un trup ?( Ma rog ...cei care vor locui .)
Nu poti citi in ce consta invierea ? Nu-ti explica Pavel ? Cum in locul trupului asta stricacios o sa ai un alt trup duhovnicesc ? (daca o sa ai,Doamne ajuta ! )
Pavel nu a fost f elocvent insa daca studiezi cu atentie tot pasajul el se refera si la diferenta dintre trupul omenesc si trupul unui animal cit si trupul ingeresc deci cei care inviaza primesc trup fizic omenesc ) -cu conditia sa fie deja morti fara trup iar noi astilalti vii deja impreuna cu ei primim si trup de lumina adica aura aceea de sfint invizibila creata de duhul sfint care lucreaza prin fiecare si care se suprapune peste trupul fizic
Trupul de lumina este primit in momentul botezului sfint insa pentru asta mai trebuie sa fii si in viata adica cu trup fizic caci in locuinta mortilor nu se intimpla nimic este doar o pauza -"stop joc".

Deci gresit s-a inteles a primim desavirsirea deplina asa deodata cele 7 trepte ale sfinteniei intro secunda , asta nu este afirmata decit in presupuneri chiar daca si ea este tot un dar, dar acest dar necesita lectii de viata si lectii spiirtuale predate una cite una pina la asimilarea deplina in personalitatea noastra. Tocmai da aceea trebuie sa mai traim inca odata sau ori de cite ori este nevie pina ceea ce este al nostru pus deoparte sa ni se da pina la ultima lingurita.

De aceea este nevoie sa participam la Imparatia lui Hristos care va imparati pe tot pamintul aici pe pamint impreuna cu noi, de aceea vom mosteni calauzirea caci avem nevoie -calauzure au nevioie doar orbii ca noi caci daca am fi ca ingerii am vedea singuri si nu am fi orbi ci noi am fi calauzele si bratele lui Dumnezeu care ii spriina pe cei slabi.

Last edited by Mihai36; 28.12.2011 at 16:26:44.