Subiect: copiii bolnavi
View Single Post
Vechi 08.09.2007, 21:50:07
drosida drosida is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.09.2007
Implicit

imi pare rau ,nu pot da un raspuns.dar eu stiu ca asa e :parintii sunt loviti prin copii lor. cred insa ca schimbarea modului de a gindii(a iubii si a fi plin de bunatate) a -ti accepta boala si a incerca sa-ti shimbi totul in bine ,nu stiu daca ma intelegeti, o prietena de-a mea cind s-a intors din oras si-a gasit sotul in coma.3luni a durat totul.avea cancer la creier.solutia :nu s-a impotrivit,se ruga si nu si-a pierdut nici o sec increderea ca sotul ei se va vindeca,si-a analizat viata ei si a sotului,s-a impacat cu absolut toate persoanele cu care se mai ciondanise ea sau sotul(el fiind in coma profunda 3 luni),s-a spovedit si a inceput sa lupte in primul rind cu ea cu modul ei de-a gindii.se ruga in felul ei la Sfinta Treime si ingerul pazitor al ei si al sotului ei.visa foarte multe lucruri dupa care se ghida erea de-o blindete extraordinara,ducea cu zimbetul pe buze plosca altui bolnav...si...dupa 3 luni el si-a revenit,ceea ce doctorii nu sperau,acum face kinetoterapie pt recuperarea motricitatii,iar sotia lui e la fel de blinda si spune ca a fost un test pt ei amindoi. sper ca am ajutat in vreun fel.
Reply With Quote