Citat:
Īn prealabil postat de Scotland The Brave
Pe tine te curata primu ma pt ca i-ai dat in gat:))Oricum eu preciez ca am evoluat de la ,,Furosii Domnului" la ,,Revista Teologica".Cred ca este un motiv de firav optimism :) Abia astept continuarea,iau in calcul chiar o convertire,socat de dezvaluirile cutremuratoare :) Nu stiu inca la cine,da-mi un sfat,as fi bun de Opus Dei sau o tulesc in directia Manastirii Esfigmenu?Stiam eu ca finalul de an va aduce schimbari majore,asa urla de dimineata la radio o bezmetica la horoscop.Ca sa vezi dracie :)
|
Hehe, mai bine mergi la stilisti. :)) Aia iti vor pune un cip cu calendar, ca sa nu cazi sub blesteme de mosi dusi cu pluta, pardon, anateme si pidalioane.

"Cosnpiratie cheloniano-tardigrada"...ha, pai chelonienii sunt testoasele, iar tardigrazii...animale semimicroscopice, care traiaesc in apa, sol, muschi, si licheni umezi., foarte dragi mie. Normal ca dom' doc nu s-ar fi prins... Ce ti-e si cu unii care cred ca diversitatea credintelor e motiv sa isi rupa camasa de forta (desigur, daca se poate)....
Crezi ca nu stiu ca calvinistii ardeleni, cu un secol inainte de Scoala ardeleana, au trimis tineri nobili romani la studii in vechi Universitati europene?! Mda, "ereticii" astia de protestanti, obsedati dom'le de cultura si iluminarea maselor...Nt nt nt...Crima lui Calvin se numeste Michel Servet. Crima altora se cheama "prostia ca religie personala/institutionalizata", dupa caz.