Eu zic sa nu anticipam,sa lasam omului sansa decenta sa deverseze tot.Intra rar asa ca pretuiesc orice vizita a sa,in loc sa-l salutam politicos si plini de dragoste ne repezim la el precum sacalii.Alexandre ignora-ne omule,tu zi inainte ce ai de spus,nu te lasa intimidat de un perfid atac ocult catolico-calvin.Vei schimba lumea.Este foarte tare frate,parca suntem in filmul ,,Sub patru steaguri".Articolul mi-se pare bland,am citit altele pe langa care cel postat este la grupa mica :) Am sentimentul ca l-am judecat gresit pe om.Deja ma simt vinovat dar imi trece repede :) Fara mila Alexandre,cruciat pana la capat,finno alla morte.
Alexandre,un singur sfat imi permit,sa zicem de PR :) Nu posta texte kilometrice in perioada sarbatorilor sau si mai rau inainte de Revelion.Nu le citesc prea multi,lumea,dupa cum stii,este preocupata de alte aspecte acum.Fii baiat destept si posteaza dupa sarbatori,dupa Revelion,cand lumea este treaza si mai dispusa sa citeasca texte lungi.Sau ,daca vrei sa ai o si mai buna captatio benevolentiae,texte medii,concise cu o concluzie de final lamuritoare.Natura umana Alexandre stii cum este,tu da-i ce are nevoie.Poti sa atasezi si un ,,titlu carlig" da nu te pretezi tu la asa ceva :)Sa stii ca aceste sfaturi in vederea obtinerii rating-ului sunt free,asa...precum intre vechi prieteni :)
Last edited by Scotland The Brave; 29.12.2011 at 01:36:17.
|