View Single Post
Vechi 29.12.2011, 01:34:23
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Eu zic sa nu anticipam,sa lasam omului sansa decenta sa deverseze tot.Intra rar asa ca pretuiesc orice vizita a sa,in loc sa-l salutam politicos si plini de dragoste ne repezim la el precum sacalii.Alexandre ignora-ne omule,tu zi inainte ce ai de spus,nu te lasa intimidat de un perfid atac ocult catolico-calvin.Vei schimba lumea.Este foarte tare frate,parca suntem in filmul ,,Sub patru steaguri".Articolul mi-se pare bland,am citit altele pe langa care cel postat este la grupa mica :) Am sentimentul ca l-am judecat gresit pe om.Deja ma simt vinovat dar imi trece repede :) Fara mila Alexandre,cruciat pana la capat,finno alla morte.
You're right, scottish brother. Doc alex, ia lancea lui horia si potcapul lui visarion sarai, si pocneste grofii calvini, aia care au ridicat constiinta taranului roman, si l-au invatat sa foloseasca buda si sa sape canalizari, drept in mecla. Cum canta baietii de la Sodom "we praise the holy fire, while feeding satan's flames". Asta e definita reala a propagandei "religioase" (?!??), pe stil murdar. Sa iti zic un secret de gradul 39 cu noua, adica de febra incipienta: porcairea credintei altora nu te scapa de pacate. Vezi, zi-o si la alti rataciti ca tine.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 29.12.2011 at 01:36:48.
Reply With Quote