Citat:
Īn prealabil postat de Scotland The Brave
Eu zic sa nu anticipam,sa lasam omului sansa decenta sa deverseze tot.Intra rar asa ca pretuiesc orice vizita a sa,in loc sa-l salutam politicos si plini de dragoste ne repezim la el precum sacalii.Alexandre ignora-ne omule,tu zi inainte ce ai de spus,nu te lasa intimidat de un perfid atac ocult catolico-calvin.Vei schimba lumea.Este foarte tare frate,parca suntem in filmul ,,Sub patru steaguri".Articolul mi-se pare bland,am citit altele pe langa care cel postat este la grupa mica :) Am sentimentul ca l-am judecat gresit pe om.Deja ma simt vinovat dar imi trece repede :) Fara mila Alexandre,cruciat pana la capat,finno alla morte.
|
You're right, scottish brother. Doc alex, ia lancea lui horia si potcapul lui visarion sarai, si pocneste grofii calvini, aia care au ridicat constiinta taranului roman, si l-au invatat sa foloseasca buda si sa sape canalizari, drept in mecla. Cum canta baietii de la Sodom "we praise the holy fire, while feeding satan's flames". Asta e definita reala a propagandei "religioase" (?!??), pe stil murdar. Sa iti zic un secret de gradul 39 cu noua, adica de febra incipienta:
porcairea credintei altora nu te scapa de pacate. Vezi, zi-o si la alti rataciti ca tine.