View Single Post
Vechi 09.09.2007, 00:00:02
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

In primul rand, asa cum eu nu stiu(pentru ca nu am de unde) ce si cum ti-ai ingrijit cainii, nu mai face speculatii mea si a cainelui meu. Nu e lauda ce ai facut insa e jignire . Am facut o speculatie datorita modului tau egoist de a prezenta lucrurile.(cand ai spus ca oaia nu este nimic mai mult decat un aliment, spre exemplu). Nu am de gand sa iti dau lamuriri, pentru ca in ciuda faptului ca ai un bagaj de cunostinte despre caini atat de mare, totusi se pare ca ai ignorat faptul ca exista mai mutlte rase de caini domesticite, care nu ar supravietui afara. Chiar am precizat mi se pare ca am bichon maltez... nu voi vorbi despre sensibilitatea acestei rase si predispozitia racelii la plamani, pentru ca deja stii. Este egoist sa tii un hasky, ogar, caine lup, in apartament. Banuiesc ca stiai deja ca o catelusa necastrata dupa varsta de 10 ani este predispusa la cancer. Ai citit prea multe in ziar despre faimoasa Trouble si ai idei preconcepute :) Te felicit din tot sufletul(serios, lasand la o parte orice ironie) pentru modul sanatos in care ti-ai crescut cainii.
Reply With Quote