Citat:
În prealabil postat de ingerasul20
Am vazut tare multi "rugatori" de toate religiile care in momentul in care s-au ridicat din genunchi,dupa ce au facut zeci de matanii si sute de cruci, nu s-au mai intrebat daca cel de langa el are o problema, sau daca are nevoie de ceva, sa incercam sa-l ajutam, sa-i intindem o mana,sa-i spunem macar o vorba buna.
|
Ați văzut numai "rugători" care făceau zeci de mătănii și sute de cruci suferind de fariseism ? Dar "rugători" care tremurau ca băgați în priză, care cădeau la podea de zeci de ori și făceau sute de ridicări de mâini ca să le gâdile "Duhul" palmele, ați văzut ? Ne-ați putea spune ceva despre aceștia ?
Îngeraș, eu cred că sunteți cam nouă nu pe forum, ci în întâlnirea cu Cristos. Îmi amintesc de ce îmi povestea o colegă, care a avut prilejul să stea câteva luni în China. Prima impresie a fost aceea că toți chinezii semănau între ei. Acest lucru probabil venea din faptul că ne uităm la ochi, iar ei toți aveau ochii oblici. Numai cu timpul, trăind între ei, îți dai seama ce mari deosebiri sunt între chinez și chinez și îți dai seama că, de fapt, nu seamănă de loc.