Citat:
|
Īn prealabil postat de erzbet
Am facut o speculatie datorita modului tau egoist de a prezenta lucrurile.(cand ai spus ca oaia nu este nimic mai mult decat un aliment, spre exemplu).... exista mai mutlte rase de caini domesticite, care nu ar supravietui afara.... ...Banuiesc ca stiai deja ca o catelusa necastrata dupa varsta de 10 ani este predispusa la cancer... Ai citit prea multe in ziar despre faimoasa Trouble si ai idei preconcepute
|
Rasele de ciini de poseta sint o nebunie a omului de a transforma un lucru perfect facut de Dumnezeu intr-o caricatura adaptata unor cerinte false a omului. Cam cum numesti tu o creatura la care trebuie sa-i bagi in fiecare minut picioarele in articulatii?
Cam ce doreai sa spun despre oaie ca-i prietena mea, ca o iubesc ca sa nu fiu egoist? Oaia este animalul meu preferat dar in esenta ea este un aliment sau un furnizor de imbracaminte. Nu pot sa-i declar dragoste fripturii mele sau pluoverului! Cred ca m-ar baga in camase de forta! Printre ciinii mei exista si un Pudel cu inaintasi celebrii si medalii. Dormea afara cu ceilalti ciini minca la fel cu ceilalti, umbla prin ploaie dupa mine ca si ceilalti!
Iar chestia cu castratul:D bine ca nu esti tu cea care decide pentru ca barbatii dupa 45 de ani sint predispusi la cancer de prostata:rolleyes: Asta ar insemna dupa tine sa ne castreze pe toti preventiv?
Habar nu am cine este sau ce este Trouble si un ziar romanesc nu am mai vazut de f. mult timp!!!
Totusi nu inteleg de ce ma feliciti? Pentru ca vad in animal ceea ce este si ii ofer ce are el nevoie? Daca da atunci fa la fel! Iar daca nu poti..nu-l mai chinuii, da-l cuiva care poate.