Pentru mine a fost un an foarte greu,plin de incercari de tot felul, a fost un an in care am simtit din plin puterea lui Dumnezeu si in care m-am lasat in voia Lui, un an in care am facut pentru prima oara niste lucruri la care poate nici nu visam. Stiu ca anul trecut pe vremea asta aveam deja o lista intreaga cu obiective pentru anul ce va veni, dar de acum nu mai am acest obicei. Sa ne dea Dumnezeu tot ceea ce stie el ca e de cuviinta! Va multumesc mult si voua, ca existati si ca sunteti niste oameni minunati!
Sa va bucurati de toate si sa nu uitati de acatistul "Slava lui Dumnezeu pentru toate!" in noaptea aceasta. Sa ne vedem tot aici, pe forum, mai inteleptiti si mai luminati!
Tot de pe forum: "Anul iti va merge bine, nu cand tu vei zace beat in ziua cea dintai a lui, ci cand atat in ziua cea dintai, cat si in cea de pe urma, si in fiecare zi tu vei face fapte placute lui Dumnezeu."-Sf. Ioan Gura de Aur
Last edited by glykys; 31.12.2011 at 15:40:28.
|