Re:
Greu. Sunt la a doua tentativa serioasa de lasare de fumat si m-a ajutat Dumnezeu sa nu reiau fumatul.
Si dupa ce nu am mai fumat, am simtit nevoia sa fumez iar dar mi-a fost rau si am renuntat. Si acum mai simt nevoia sa fumez din cand in cand, in special in situatii stresante. Dar fumatul nu reprezinta rezolvare de probleme ci doar ardere de bani (la propriu).
Am facut si sport. Mult sport. Si fac in continuare.
Si ii multumesc duhovnicului meu care mi-a pus in vedere lasatul de fumat de foarte multa vreme.
Am cautat si pe internet cat mai multe motivatii scrise (desi stiam perfect ca fac un lucru rau si care trebuie oprit) - si am citit si de acolo si asta m-a ajutat.
Am lasat si cafeaua pt ca asociam tigara cu cafeaua.
Am facut schimbari in viata mea, mi-am ocupat timpul cu lucruri folositoare si care imi fac placere, m-am implicat in proiecte noi.
Am avut grija sa dorm cat am putut de mult.
Mi-am pus in casa plante si un odorizant care imi aduce aminte zilnic ce bine e sa nu mai miroasa a tigara acolo unde locuiesc.
Am anuntat pe toti cei din jur ca m-am lasat de fumat si am evitat, pe cat posibil, locurile in care se fumeaza.
Acum ma simt mult mai bine si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ajutorul pe care mi l-a dat ca sa las acest obicei urat, nociv pentru sanatate si pentru buzunar. Si il rog sa ma ajute sa nu ma re-apuc de fumat nici de acum inainte.
Cam atat.
Succes!
|