View Single Post
Vechi 02.01.2012, 20:42:04
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Dar de unde stii tu ca ele vorbeau despre tine?
Era si bunica mea in spate,si toata lumea o intreba,ea mi-a spus ca ii tot zicea lumea ca de ce stau in genunchi etc. Ma gandeam ca poate exista vreo randuiala de Nasterea Domnului cum e si de Paste...

Citat:
Poate se aratau stupefiate sa vada un tanar in biserica,care este strain de satul acela,pt ele este asa un eveniment...
A fost si asta. Mai ales ca tinerii din biserica aia ii numeri pe degete. Pe cele de la o mana chiar!

Citat:
Mai conteaza si cum erai imbracat,daca erai ferchezuit,parul cu gel etc =aceste amanunte conteaza intr-o biserica traditionalista,ca cele de la sate.
Cu gel nu ma dau de ani de zile,ma tund la 2-3 saptamani. Si da,probabil tunsoarea mea le-a sarit in ochi cum se spune,nu e una tocmai "crestina si "normala",sau caracteristica unui om ce merge la biserica.

Citat:
In fine,chiar daca vorbeau despre faptul ca inghenunchezi atunci cand nu trebuie si tot nu este IMPORTANT,ce ii dai atata importanta??
Nu ii dau,vroiam sa stiu clar daca exista vreo pozitie oficiala a bisericii si o randuiala care interzice sau nu recomanda ingenuncherea in biserica a doua zi de Craciun. Sa stiu pentru mine,sa tin cont in viitor. Atata tot.

Citat:
Mult zgomot pt nimic :)
Posibil
Reply With Quote