Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Dar de unde stii tu ca ele vorbeau despre tine?
|
Era si bunica mea in spate,si toata lumea o intreba,ea mi-a spus ca ii tot zicea lumea ca de ce stau in genunchi etc. Ma gandeam ca poate exista vreo randuiala de Nasterea Domnului cum e si de Paste...
Citat:
Poate se aratau stupefiate sa vada un tanar in biserica,care este strain de satul acela,pt ele este asa un eveniment...
|
A fost si asta. Mai ales ca tinerii din biserica aia ii numeri pe degete. Pe cele de la o mana chiar!
Citat:
Mai conteaza si cum erai imbracat,daca erai ferchezuit,parul cu gel etc =aceste amanunte conteaza intr-o biserica traditionalista,ca cele de la sate.
|
Cu gel nu ma dau de ani de zile,ma tund la 2-3 saptamani. Si da,probabil tunsoarea mea le-a sarit in ochi cum se spune,nu e una tocmai "crestina si "normala",sau caracteristica unui om ce merge la biserica.
Citat:
In fine,chiar daca vorbeau despre faptul ca inghenunchezi atunci cand nu trebuie si tot nu este IMPORTANT,ce ii dai atata importanta??
|
Nu ii dau,vroiam sa stiu clar daca exista vreo pozitie oficiala a bisericii si o randuiala care interzice sau nu recomanda ingenuncherea in biserica a doua zi de Craciun. Sa stiu pentru mine,sa tin cont in viitor. Atata tot.
Citat:
Mult zgomot pt nimic :)
|
Posibil