View Single Post
Vechi 02.01.2012, 22:35:53
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Fie că vreți, fie că nu vreți să aveți un dialog cu mine, atâta timp cât veți activa pe forum și veți posta varii idei cu privire la credință am și eu dreptul să mă refer la, și să critic aceste idei.

Am impresia că găsiți termenul "sectar" a fi neplăcut; pe de altă parte, nu v-am văzut niciodată în postura de a vă critica colegii de forum atunci când foloseau acest termen la adresa altora.

Un penticostal sau adventist are tot dreptul să se autointituleze ortodox atâta timp cât e convins că ține adevărata învățătură a lui Cristos, la fel aveți și dumneavoastră.

Și, în aceeași măsură în care d-vs sau altul care crede că penticostalul nu e ortodox, ci sectar, are dreptul să o spună, am și eu dreptul să arăt că, în opinia mea, dumneavoastră nu țineți nici adevărata învățătură a lui Cristos, și nici măcar învățătura Bisericii Ortodoxe, deși pretindeți acest lucru, ci o învățătură sectară.
Usere Erethorn, stiu ca intelegi greu chiar si unele lucruri elementare asa ca nu doresc sa ma repet degeaba. Am mai vazut confuzia asta la unii useri eterodocsi ecumenisti, asta se presupune ca e un forum ortodox. Pe un forum general sunt alte reguli, pe forumul ortodox apare si ca nu poate fi denigrata credinta ortodoxa, pe un forum general nu. Daca nu ai inteles multi preoti numesc cultele neoprotestante secte, iar pe un forum neoprotestant pot fi numiti ortodocsii cum vor ei.
Desi ti-am dat ce spune un sfant ortodox, pe tine nu te intereseaza pentru ca vrei doar sa atati si sa ataci. Nu te intereseaza adevarul, ci cauti doar sa ataci pe cel ce il spune pentru ca tie nu iti convine. De aceea atunci cand nu mai ai argumente incerci sa pui pumnul in gura celor ce scriu ceva despre catolicism, desi am repetat ca nu vreau sa discut cu tine. daca e nevoie imi pun si la semantura ca nu doresc sa dialoghez cu tine ca sa nu trebuiasca sa scriu la fiecare topic.
P.S. Problema nu e ca acum spui aceste lucruri, ci ca intodeauna faci asta. De mai multe ori ti-am dat sansa si am continuat dialogul, pana am vazut ca se repeta acelasi lucru, nu te poti schimba.

Last edited by catalin2; 02.01.2012 at 22:38:06.
Reply With Quote