Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Tocai asta am spus. Nu deviatiile punctuale ale unora sunt de analizat si contactat ca fiind reprezentative pentru cultul respectiv, doar ca problema mea era cu "tehnicile" de sustinere a invataturilor.
|
Foarte bine, dar atunci nu ar trebui oare intitulat topicul așa: "Nu mai răspundeți sofiștilor" ? Sau: "Nu mai răspundeți propagandiștilor" ?
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Cred ca intre timp ai citit si explicatia de mai sus, legat de ignorat, unii useri sunt nesimtiti, gen Erethorn, iti irnonizeaza mesajele si te ataca fara sa vorbesti cu el.
|
Dumneavoastră, domnule Cătălin, aveți o logică foarte inovatoare.
Pe de o parte, pretindeți că nu vorbiți
cu mine; ceea ce este din start eronat, pentru că atunci când te exprimi pe un forum
public te adresezi, prin definiție, tuturor.
Pe de altă parte, deși susțineți sus și tare că nu vreți să vorbiți
cu mine, nu aveți nicio problemă în a posta
despre mine afirmații de genul "nesimțit, grobian etc.". Probabil vă așteptați ca, în temeiul refuzului dumneavoastră de a dialoga cu mine, dublat de deplina libertate pe care v-o luați în a mă insulta public, eu să mă abțin de la a comenta postările duneavoastră, chiar și atunci când constat că emiteți idei greșite. Vă înșelați.
Dar dacă vă încălzește cu ceva, puteți considera că nu mă adresez dumneavoastră în mod special, ca într-un dialog tete-a-tete, ci în principal celorlalți cititori ai forumului.