Citat:
În prealabil postat de catalin2
Nu, dar eu vorbeam de ortodocsi, nu de cei care isi pun din greseala ortodox la denumire, cand de fapt ei sunt mai apropiati de altii. Ecumneismul e o boala generala, toti de apara intre ei chair daca sunt ortodocsi.
|
eu nu sunt ecumenist,sunt doar impotriva atunci cand sunt excese de ambele parti.gen cum vine vorba de orice care are legatura cu penticostalismul,hai sa facem misto de vorbirea de limbi(stai calm,mi se pare si mie o prostie),cum vine vorba de catolicism,bagam un eens asa repede,chiar daca e vorba de altceva,cand e vorba de Arca gasita in Turcia aducem ca argument c14,desi in general il consideram inexact.nu-i problema,atunci cand un adventist spameaza aceeasi intrebare,de 10 ori am semnalizat,atunci cand unii considera ca tot ce s-a facut vreodata bine pentru Romania si crestinatate in general a fost facut de BC,din nou,am atentionat ca suntem pe campii.dar desigur,e mai comfortabila atitudinea de ,,nu te simti persecutat de eterortodocsi de pe forum,atunci clar esti un ecumenist malefic care nu merita sa-si spuna ortodox''