View Single Post
Vechi 10.09.2007, 10:24:45
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

Multi oameni sunt inferiori cainilor si e o jignire la adresa animalului cand ii zici unui astfel de om animal. Pentru ca animalul mult superior lor! Sa fim seriosi oamenii fac cel mai mult rau dintre toate vietatile existente pe planeta asta si tot ei vor ajunge sa distruga cu totul viata pe Pamant, si vor suferi si fiintele nevinovate precum pasarile, plantele si animalele.
Iar eu daca as avea bani de lasat mostenire, in functie de situatie e destul de posibil daca situatia e de asemenea natura, deci as lasa si eu unui catel care mi-a fost prieten fidel toata viata, dacat vreunui copil devenit monstru betivan care sa ii cheltuie pe orgii cu fufe, sau de ex stiu pe cineva al carei copil -o fata -vinde tot din casa pe druguri si pe golanii cu care se imbata in baruri de noapte.
Si e irecuperabila e a mia oara cand face acelasi lucru.
In afar de asta cine va credeti voi sa judecati ce fac oamenii cu banii lor atata timp cat nu fac rau nimanui?
Sunteti mult mai pacatosi decat ei care din pct asta de vedere nu au nici o vina pentru ca nu au facut rau nimanui, voi cei care ii judecati.
In afara de asta multi oameni decazuti ar trebui sa invete de la animale sa se asemene macar cu ele dar si pana acolo e prea departe pentru ei. Si partea rea e cand avem si altii de suferit din cauza unor astfel de caricaturi.
Reply With Quote