multumesc Sf.Nectarie
Pe Sf.Nectarie l-am cunoscut din spusele unui coleg..asa am inceput sa ma interesez,sa citesc acatistul sfantului ..Nu a durat mult si am inceput sa vad cum sfantul lucreaza,ma ajuta in diferite intamplari..Dar cea mai mare minune sfantului e vindecarea tatalui meu ,care a suferit un accident grav. Desi medicii nu ne dadeau sperante,totusi ne-am pus nadejdea in ajutorul Maicii Domnului si al Sf:Ierarh Nectarie..desi la ora 9 speranta era zero...la urmatorul tomograf..la ora 11 situatia era schimbata in bine..Si medicii au ramas impresionati de acest caz..asta e o minune...
Tot lucrarea sfantului Nectarie si a Maicii Domnului am vazut si in viata mea personala..alegerea unei fete pt casatorie..desi la 29 eram deznadajduit..fara sperante..dar cu ajutorul sfantului si al Maicii Domnului situatia s-a imbunatatit.si sper sa nu ma lase ,sa ma ajute pana la capat si in problema casatoriei.. Recomand tuturor celor care sunt in necazuri,intristari,probleme,sa apeleze cu credinta la Sf:Nectarie si la Maica Domnului si o sa vedeti ca va fi bine
Dumnezeu pt rugaciunile Maicii Sale si ale SF.Nectarie si-a facut mila de mine pacatosul,desi nu meritam..
Slava Tie Doamne pt toate!Multumesc Maicii Domnului si Sf.Nectarie!
|