View Single Post
Vechi 04.01.2012, 17:09:30
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit off -topic

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Nu s-a plans nimeni, dar nimeni, pe acel topic, ca preotii nu fac ascultare, citind molitvele , ci dimpotriva, ne-am bucurat cu totii ca au ales sa le citeasca. Erau persoane care venisera special pentru asta.

Acea hotarare era doar o recomandare, atata tot, nu era o porunca arhiereasca. Nici nu ar fi putut fi.
Cu siguranta multa lume a venit la slujbe pe 1 ianuarie (...) special pt. moliftele Sf. Vasile. Recunosc ca si eu, spre rusinea mea.... dar nu am putut rezista tentatiei. In orice caz, s-a citit o rugaciune de dezlegare pe care am auzit-o citita si dupa Sf. Maslu, si care a fost binevenita, cred, pt. toata lumea, chiar daca nu poate tine loc de spovedanie, impartasire si traire in ascultare. Oricum nu e nimeni care sa fie fara de pacat, asa ca...Si, sincer, cred ca majoritatea enoriasilor de la mine din parohie (eu, poate, nu) ar fi venit oricum, dar totusi cred ca i-a stimulat si faptul ca era Sf. Vasile... Si asa, ca o parte din enoriasi(e) vin de la o oarecare distanta, au alta biserica mai aproape, nu stiu ce le atrage aici... dar stiu ca sunt(em) , pana acum, o comunitate cat de cat unita, si asta imi place. Cred ca daca m-as muta din cartier as vrea, (cel putin o vreme) sa mai vin tot aici. Ce sa fac, asa sunt e, ma atasez de locuri, de oameni, de lucruri...mi-ar fi greu sa plec undeva departe, in strainatate, de exemplu, cu toate ca Dumnezeu e si acolo...
Reply With Quote