View Single Post
Vechi 10.09.2007, 13:35:44
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
....mai intai precizez ca iubesc orice creatura ,iubesc creatia lui Dumnezeu,insectele pasarile animalele...si de multe ori dragostea mea pentru ele ia forma milei,in sensul ca am hranit si eu animale nemancate,le-am facut un adapost ,m-am impotrivit oricarei forme de cruzime...omorarea lor....dar atat.Stiu ca Dumnezeu hraneste toate fapturile Sale.De aceea ateantia mea s-a indreptat mai mult catre oameni si mai putin catre animale.Si de multe oriu nu inteleg defaimarea creatiei,cand animalele sunt dresate,impopotonate cu panglicute,mostenesc averi,in timp ce oameni sarmani mor de foame...Nu inteleg oamenii care se leaga emotional de animale ajungand sa le serveasca ei pe ele.E trist,ridicol si caraghios sa vezi ca un caine a mostenit milioane de dolari,are avocati,bona si piscina:D
O inselare diavoleasca cumplita..omul iubeste cu patima animalul,ajungand sa ii dispretuiasca pe ai sai.Sunt oameni care-si trec animalele in Acatist..atat de departe merg....Concretz:inteleg oamenii care au animale de pe urma carora traiesc..dar sa traiasca un caine bine de pe urma mea ..:sleep:
Acesti oameni,posesorii de caini ca despre ei e vorba,ajung sa se uite ciudat la cei care merg cu copiii in parc,,la oamenii murdari si prost hraniti(cersetirii)refuza sa le dea un ban,ajung insa sa aiba grija de caine,sa-l spele la fund,sa se mandreasc acu meritele lui,cu cate stie sa faca..exista caini pianisti:cool:In parcul in care merg cu copiii cainii au loc amenajat..in timp ce in canalul de alaturi,se inghesuie cate 3-4 aurolaci..cainii au jucarii..isi fac nevoile pretutindeni,fac slalom printre rahatii lor pe strada..adesea se mai supara atunci cand copii vor sa atinga patrupedul.Ajung sa fie obsedati de nevoile animalului.Ce e de facut?O capitala plina de caini de rasa si maidanezi,care ataca din senin,isi fac nevoile pretutindeni..ma simt agresata de prezenta lor..de atitudinea stapanilor lor.....La fiecare trei familii exista moda sa aiba un caine(sau o pisica)..copii mai rar(costurile zic ei ca sunt mai mari..iar de copii se tem ca de necuratul).Acesti oameni au o atitudine sfidatoare,....vor ajunge animalele sa aiba mai multe drepturi decat oamenii......E bine????????????Nu va simtiti deranjati?
la noi o familie a facut parastas pentru catel
a mai adaugat pe pomelnic si motii dar primul a fast catelul
eu cred ca oamenii astia nu au destula cunostinta despre ortodoxie
Am mincat si eu coliva ca nu am stiu si de inteles ca nici preotul nu a stiut ca nu accepta .
Reply With Quote