Da, destul de bine punctat. As fi curios, ca s-a mentionat ceva de un sens ascuns al triquetrei , care e acela ? Posibila interpretare ca in interiorul cercurilor se regasesc numerele 666 ?
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Un tatuaj, după părerea mea, trebuie să îmi spună ceva mie și celorlalți despre cum sunt, în ce anume cred, ori cum aș vrea să fiu. Ce treabă am eu cu "Om", ori chiar și cu triquetra ? Nu prea am, e exact ca și când aș fi rocker și mă tatuez cu figura lui Jean de la Craiova: ce să înțeleagă alții, când nu mă mai înțeleg nici eu pe mine ?
|
Corect, cand m-am gandit la triquetra mi-a placut ideea ca intr-un semn ca acela(inafara de cruce) poti "regasi" tatal, fiu si sf duh iar referitor la "Om" descrierea a ceea ce reprezinta semnul e iar una deosebita, in sensul ca nu e valabila doar pentru o singura religie din punctul meu de vedere.
Totodata m-am gandit si la asa ceva
@dobrin7m
De ce ? Pentru ca vrei schimbare, schimbare pe care nu o poti face la un nivel la care ti l-ai dori tu, "sa pictezi lumea in culorile curcubeului", asa ca te multumesti cateodata sa faci o schimbare mica, dar care sa reprezinte ceva pentru tine.Sau poate ca te simti incomplet din anumite puncte de vedere, sau de ce nu poate vrei sa iesi in evidenta pentru ca vrei sa fii cineva :) E o intrebare cu multe variante de raspuns as zice...