View Single Post
Vechi 05.01.2012, 22:31:52
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Corectie de dragul adevarului :

In paginile 98-99 ale Dialogului lui Iustin Martirul acesta relateaza un dialog despre suflet pe care l-a avut cu un batran crestin. In urma acelui dialog Iustin imbratiseaza filozofia crestina.Dar frazele pe care eu i le-am atribuit lui Iustin sant spuse de batran.La acel moment Iustin sustinea punctul de vedere al filozofilor greci.
Imi cer scuze pentru greseala
Nu pot să nu-ți acord iertarea creștină, ai grijă doar pe viitor chiar dacă ești sigur că deții adevărul. Sinceritatea e fundamentală în căutarea Adevărului.

Citat:
v-am dovedit-o din aceea ca si sufletul lui Samuel, la cererea lui Saul a fost chemat de catre ventriloca.
Reușit eufemismul acesta cu "ventriloaca" (sic!), n-am ce zice! Nu stimabile, nu era ventriloc, era o vrăjitoare ordinară, din acelea la care Cuvântul lui Dumnezeu ne spune să nu mergem!
Va trebui să studiezi bine și acest pasaj biblic... să mă anunți și pe mine când găsești acolo expresia "suflet" [-ul lui Samuel]. Dar te rog să nu uiți! S-au strâns deja multe teme de casă... Gata joaca, pune-te pe treabă serioasă!

Citat:
Si tot aici avem modelul lui Hristos care isi incredinteaza sufletul Tatalui
Oops! încă o temă de casă... Găsește rogu-te și versetul acesta cu sufletul încredințat Tatălui.