View Single Post
Vechi 10.09.2007, 17:10:47
catalin_seminar2000 catalin_seminar2000 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.09.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
Dupa cum intzeleg din ce a scris Clausemi, este vorba ca ei, nu vreau sa-i jignesc, dar daca ei ishi primesc visele shi vedeniile ca shi cum ar fi vrednici de vise shi vedenii asta inseamna ca sunt shi merg spre ratacire, ca nu asculta de parintzii cei mari care au zis ca este cea mai mare mandrie shi nevrednici sa te crezi vrednic de a primi vre-o vedenie, vre-un vis.... Parintele Cleopa Ilie a zis, parintzii Filocalici Varsanufie shi Ioan.... deci daca la Viasarionishti aia sunt mari care inloc sa se smereasca shi sa nu primeasca niciovedenie(auzita, visata, vazuta, simtzita,...) ei tocmai ca le cred shi discuta despre ele adica despre vise shi vedenii, shi le primesc ca shi cum ar fi vrednici cu cat ai mai multe vise shi vedenii inseamna ca... nici n-ash vrea sa ma pronuntz... :(:(:(??? chiar ca bine zice Clausemi, pe unde o fi umbland de nu a mai dat pe aici? deci cred ca bine zice ca sunt un fel de sectantzi....
salut! am citit aricolul tau si al lui clausemi si intradevar ai dreptate si pe langa acest lucru ei pretind ca acest visarion la judecata de apoi va sta de-a dreapta lui Dumnezeu ceea ce este un lucru grav deoarece prin acest fapt putem intelege ca visarion o sa ajunga direct in rai si direct de-a dreapta lui Dumnezeu... pai noi crestini speram ca ne vom mantui cu bunavointa lui Dumnezeu.Inca ceva am citit o convorbire dintre doi crestini unu din aceasta grupare si unu normal si cand cel normal i-a spus respectivului despre pr. cleopa despre care stim ca a fost un mare predicator ,acesta i-a raspuns ca pr. cleopa e un simplu calugar si nu se compara nu,,taica" visarion care dupa cum spuneam mai sus va sta de-a dreapta lui Dumnezeu
Reply With Quote