Citat:
În prealabil postat de irinuk_kinder
cateva intrebari pt catalin_sem
ce ti se pare gresit in legatura cu invataturile parintelui Visarion?de ce crezi k ucenicii lui sunt rataciti?si de ce te straduiesti sa combati aceasta lucrare?de ce crezi k nu sunt p calea cea buna?
|
salut! :) am citit si eu ce a scis catalin_sem ,intradevar cred ca exagreaza cu 90% din parohie in fine mi-a atras atentia cu privire la intrebarea ta. cum am mai spus acesti visarionisti gresesc foarte mult pot sa spun ca exagereaza bine ei sunt o ramura din cealalata miscare oastea domnului care potrivit pr.cleopa si al altori teologi nu mai respecta tipicul lasat de sf parinti de exemplu ei au carti cu cantece care nici nu cred ca sunt aprobate de sf sinod si ei il considera pe acest visarion un sfant si inca un lucru grav ce am citit tot de la o persoana care a fost in acea grupare ,spunea ca acest visarion pretinde ca ar sti cand e sf lumii ceea ce....este total o blasfemie deoarece in sf scriptura Mantuitorul ne spune ca nici El nu stie cand va fi sfarsitul ci doar Dumnezeu Tatal.in fine.. citeste si tu articolele pr. David care a fost unul din marii teologi romani si sa vezi ce spune