@Mirela,
eu credeam ca vorbesc romaneste dar probabil ma insel:rolleyes:Uite iti traduc. priveste la topicurile cu musulmanii, cu sectele de tot felul, cu perversiuni cita intelegere si acceptanta exista pt cei in cauza si cit de "reactivi" devin oamenii cind te legi de idolul lui! Clar?
@AncaH,
eu stiu o gramada care nu vin la biserica daca nu au unde lasa ciinele, o gramada care prefera un ciine unui copil (mai sus ai un exemplu), o gramada care se uita cu dispret la un boschetar in timp ce da sute de euro pentru curatarea pietrei de pe dintii patrupedului, o gramada care te lasa cazut in drum si fug sa se adaposteasca de ploaie in timp ce pentru patruped infrunta orice vreme.....samd.Inselarile au mai multe nume. Nu la toti dar la unii ciinele/pisica/canarul...cam asta este inselare!
@consuela,
pestele este animal? Daca Da, atunci Iisus nu a fost milos mincindu-l?
@vsovi,
se pare ca si tu ai ciine pentru ca de obicei nu greseti:)De la Adam incoace sintem pusi stapini peste animale. Sau scrie in Biblia mea altfel?
@Hartford,
mulumesc de exemplu! Oricum eu mincam din coliva si daca stiam ca-i si un ciine pe pomelnic!:p
|