Subiect: Chiraleisa
View Single Post
Vechi 06.01.2012, 20:53:26
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
YASMINA ... Oare de ce sa am antipatie de ID-ul tau? Nu-mi amintesc sa fi avut noi vreodata un conflict, ci chiar dimpotriva. Eu vorbeam acolo de o persoana reala, pe care-o cunosteam din viata de zi cu zi si pe care intr-adevar n-o prea puteam digera, aparent fara motiv. Iar in noaptea de anul nou ne-am nimerit la aceiasi masa, cu totul intamplator si am inteles de unde venea antipatia. De ce crezi tu ca de tine era vorba? Nu cred ca am petrecut anul nou impreuna si nu cred ca esti barbat (dificil si parasit de nevasta cu niste ani in urma)... Nu te necaji, te rog! Nu de tine era vorba.
Imi cer scuze,era o simpla problema de logica,spuneati ca de multe ori avem o antipatie virtuala pt anumite persoane,apoi ati dat exemplul unei situatii reale.De acolo am tras eu niste linii,am facut calcule si mi-a dat cu virgula.
Ma asteptam sa va fi atras antipatia prin faptul ca nu m-am declarat chiar un fan al acestor obiceiuri nu tocmai academice :)
(nu obiceiul ma deranjeaza care este sublim,ci preluarea lingvistica incorecta).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote