Citat:
În prealabil postat de carmen1980
Buna seara!
Va rog sa nu radeti de mine, as dori sa va intreb ce rugaciuni se citesc pentru cei singuri si necasatoriti si care ar dori sa isi gasesaca sufletul pereche, de 4 ani de cand m-am despartit de prietenul meu (e sigurul care a facut parte din viata mea), nimic nu s-a mai lipit de mine, mama lui imi spunea pe atunci ca nu o sa mai fiu fericita, ea stia pe atunci sa dea in bobi , in carti tarot,(prostioare din astea),  , si parca m-a marcat lucrul asta, nu mai stiu ce sa cred, de fiecare data cand ar dori sa ies cu cineva la un suc parca ceva ma trage inapoi, va rog daca ati intalnit pe cineva asemantor careia i-au ajutat rugaciunile.
Va multumesc!
Doamne ajuta!
|
Draga Carmen
inainte de a va apuca sa cititi rugaciuni pentru "cei singuri si necasatoriti" va trebui sa faceti altceva.
Oamenii au tendinta sa alunece pe panta superstitiilor. A fost suficient sa va spuna cineva ca nu o sa mai fiti fericita, ca sa si credeti asta. de parca sta in puterea acelei persoane sa stie cum veti fii in viitor.
Apoi prostiile cu bobii , carti de tarot. Un om pe deplin credincios si care traieste crestineste nu are teama de astfel de lucuri pentru ca stie ca acest fel de practici nu poate sa il atinga.
deci va trebui in primul rand sa aruncati balastul acesta de superstitii ca acestea sunt cele care va trag inapoi.
Sfintii Parinti spun ca diavolul are atata putere asupra noastra cat noi ii dam.
asadar, eliberati-va de astfel de ganduri superstitioase. asta ar fi primul pas. Lasati in urma cele spuse de mama lui si uitati-le ca si cum nu ar fi fost spuse. si veti constata, ca brusc nimic nu va mai trage inapoi.
Al doilea pas este rugaciunea. insa aici as vrea sa va spun ceva: rugaciunea nu este mantra cu scopuri precise. O anume rugaciune tip , exacta ce trebuie spusa in caz de singuratate.
mergeti si va luati un duhovnic, spovediti-va, traiti crestineste, eliberati-va mintea de superstitii, traiti simplu si frumos si rugati-va la Dumnezeu sa va dea ceea ce El v-a pregatit.
Doamne da-mi ceea ce voiesti sa imi dai. E vremea sa ma marit Doamne, trimite-mi alesul. Arata-mi Doamne ce cale trebuie sa apuc. Voi face voia Ta Doamne.
Un pic de randuiala in viata, si totul va fi bine.
La multi ani!
Doamne ajuta!