Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009
(...) Iti spun eu frate de ce : din mindrie . Dar cit de multa ai in tine ascunsa sub pietate si iubire , cit de mult nu iti da pace este numai treaba ta , tu tragi de ea, stai legat de ea si duo in circa cit poftesti . Dar este bine ca te vezi zelitor, linistit , impaciuitor si muuult iubitor .
Am mai spus si cu alta ocazie , daca va pune cineva oglinda in fata este gata, va apuca nelinistea si desi anuntati ca ce buna este tacerea deodata va umpleti de iubire si intelepciune si incepeti meticulos, cu grija de aproapele, sa va dati in petec .
Ca procedati asa este treaba voastra , voi semanati asa , voi culegeti tot asa , eu insa m-as bucura daca nu ati mai fi legati la ochi cu mindria si ati incerca sa intelegeti ceea ce este scris ca sa nu mai tot polemizam aiurea si sa fim de risul satanei .
|
Frate, ai dreptate. Nu ca sa dea bine la imagine, ci stiu bine ca asa este.
Orice-as mai spune este inutil. Una spun si cred despre mine, si alta fac. Si nu foloseste nimanui... Mie in nici un caz. Tot spun ca nu-i nimic personal, dar daca stau bine sa ma gandesc, sigur este, fiindca nu ma leg de mesajele nimanui, cum ma leg de-ale tale. Nu conteaza motivul. Oricum, cel care greseste sunt eu!!! Iarta-ma daca poti. Te rog! In mintea mea slaba, mai visez uneori ca nu vreau sa supar pe nimeni, dar la tine cred ca am batut toate recordurile. Poate m-ar bucura daca si tu la randul tau n-ai mai fi atat de... "provocator", dar pana la urma fiecare cu "incercarile" lui, iar eu trebuie sa rezist si sa ma stapanesc in reactiile mele. Ce faci tu... nu-i deloc problema mea, decat ca si compasiune.
Imi pare rau. Inca o data te rog: nu-mi purta pica. In fond ti-am spus mai mult ce-am vazut rau, decat ce-am vazut bun la tine si stiu bine ca nu-i corect. Acum, astazi, oglinda a ajuns in fata mea. Cine stie prin ce imprejurari, fiecare se va privi intr-o zi, asa cum ma privesc eu acum si va intelege ceva.
Doamne-ajuta!