View Single Post
Vechi 07.01.2012, 17:01:51
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Ma ofer si eu, draga Dorina, cand va incepe actiunea de ajutor pentru masina de cusut. (te rog sa ma treci pe lista)
Cat priveste plecarea tatalui in strainatate, nu prea stiu ce sa cred... imi pare riscant, sabie cu doua taisuri... s-ar putea ca pierderile sa fie mai mari decat beneficiile...
Copiii au nevoie de tatal lor, sa il simta aproape, sa il vada zilnic, sa se bucure de protectia lui si de participarea lui la viata familiei. Apoi, nici sotia nu mai e in cea mai buna situatie cu sotul plecat undeva departe... Imi pare riscant pe mai multe planuri.
Eventual, daca incepe sa mearga mica afacere cu masina de cusut, tatal poate prelua o parte din sarcini: gasirea clientilor, aprovizionarea cu materii prime, plasarea materialelor lucrate la domiciliul clienilor etc. Pot colabora, sot si sotie, in aceeasi afacere.
LA MULȚI ANI pentru ziua de astăzi!
Locuiesc în provincie și nu mi-am oferit disponibilitatea de a mă ocupa să fac listă cu cei care doresc să ajute la cumpărarea unei mașini de cusut. De acesta se poate ocupa persoana care a deschis topicul.
Am fost și eu într-o situație grea într-o anumită perioadă din viața mea și Dumnezeu a vrut ca cineva să-mi vândă la un preț destul de mic o mașină de cusut. Tot pronia divină m-a ajutat să învăț foarte repede să o folosesc și după reviste Burda și un manual de croitorie am învățat sngură să lucrez. La început am ajutat două croitorese (una făcea rochii de ocazie și alta lucra costume de damă și bărbătești). După un timp cele cărora le fusesem ucenică mi-au trimis cliente atât de multe încât nu făceam față. Eram corectă, lucram bine și câștigam cam trei salarii medii, uneori și mai mult.
Acum nu mai lucrez decât pentru biserică uneori, dar atunci am depășit situația foarte grea în care familia mea se afla.

Poate din București este cineva care are o mașină de cusut pe care nu o folosește și dorește să ajute.
Reply With Quote