View Single Post
Vechi 08.01.2012, 13:37:19
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Eu am pus primul întrebarea.

Era civilizat și de bun simț să răspundeți la ea, fără să condiționați acest lucru de alte răspunsuri "corecte din punct de vedere teologic" (apropo, cine hotărește dacă răspunsul meu este "corect din opunct de vedere teologic", dumneavoastră ?!).

Ce autoritate aveți, în afară de faptul că îi porcăiți neîncetat pe partenerii de discuție și v-ați plasat cu de la sine putere pe un piedestal de pe care și celui mai înverșunat puritan i-ar fi groază că ar putea eventual să se prăbușească ?!
Ei atunci ramineti dvs. cu civilizatia si corectitudinea pe care o doriti si 'om mai vedea noi !
Nu eu hotarasc corectitudinea ... este hotarita deja in canoanele ortodoxe , de aceea aveti acest comportament, pt. ca sunteti strain de ele . Este si firesc , nu sunteti din aceiasi suflare cu mine ... adica chiar aveti o scuza .
Nu va mai tulburati si va ametiti fara rost in legatura cu mine ! Cunosc stratagemele lumii moderne si manevrele de dat dupa piersic atunci cind nu poti isbindi lesne !
Piedestalul este doar in mintea dvs. , eu de fiecare data fac referire la Scriptura si la canoane , insa dvs. voiti sa intelegeti altceva . Este treaba dvs,. ce voiti sa credeti , dar lasati manevrele de situatie ca nu va face cinstea pe care o doriti .
Purtati-va precum in Fericirile ortodoxe si veti dobindi totul : raiul .

In rest , numai de bine !