Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 09.01.2012, 15:00:27
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
(M-am hotarat sa scriu despre problema mea pentru ca am vazut aici in ultimul timp persoane foarte inteligente care sper ca m-ar ajuta)
(...)
As fi vrut sa fiu mai concreta, dar am fost o data foarte concreta si mi-a sters admin postarea, a zis sa caut in alta parte raspuns.
De data asta am spus totul intr-un mod cat mai acoperit ca sa zic asa. Desi eu in mintea mea stiu concret ce ma macina.
Draga mea, topicul deschis de tine este fără obiect, din punctul meu de vedere. Nu bărbații, nu femeile, ci OMUL, oamenii... Cam asta trebuie să avem în vedere. Ceea ce povestești în postarea ta se aplică fără excepție pentru o anumită categorie de bărbați ca, de altfel, și pentru o anumită categorie de femei. Dacă ai ști cu câtă nonșalanță și lipsă de pudoare pot să-și povestească unele dame din high-society experiențele sexuale cu detalii dintre cele mai picante? Mă întreb uneori unde este celebra delicatețe feminină?

Pe scurt, vreau să spun că am vreo câțiva ani de când trăiesc pe planeta asta și m-am cam lămurit că dihotomia asta bărbat-femeie e artificială sau este doar la nivel fiziologic. Este adevărat și că unii trăiesc doar pentru valorile trupului absolutizându-le. Exemplu: De ce-și dezgolesc unii / unele foarte mult unele părți ale corpului? În cazul în care nu sunt narcisiști / narcisiste e clar că doar pentru a plăcea celorlalți / celorlalte indiferent de orientarea sexuală și a căuta satisfacții conjuncturale (de stimă, de apreciere pozitivă, sexuale etc.)

Cât despre "bărbații" și femeile sunt așa sau sunt altfel" denotă ori sărăcie intelectuală ori o preocupare exagerată față de natura fiziologică a omului!

Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote