Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 09.01.2012, 15:13:57
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Încă un front deschis în cadrul războiului creștino-creștin dintre sexe.

Aici aveți perfectă dreptate. Transpare acest adevăr din fiecare propoziție pe care o scrieți.

Tatăl dv este un desfrânat, împuțit și o bestie. Un animal. Tot așa erau și profesorii dv din școală. Idem pentru preotul paroh de la biserica în care simulați creștinismul. Aveți grijă, când veți avea copii, să nu cumva să fie băiat: sunt 50 % șanse ca propriul dv copil să fie o bestie împuțită.

V-ați supărat, cumva ? Dar este o simplă aplicație, o concluzie la ce ați scris mai sus. Ați scris despre tatăl dv. Despre profesorii dv. Despre preotul dv. Sau acum veți vrea să spuneți că toți aceștia sunt excepții, pe când ceilalți bărbați sunt așa cum i-ați descris ? În cazul acesta, vă întreb: ați meditat la incredibilul noroc pe care l-ați avut ?
Poate n-o sa ma credeti, dar ei nu fac exceptie in capul meu, adica or fi fiind ei oameni cu multe calitati, dar stiu eu ce lucruri intunecate ascund? Chiar si de ei ma gandesc ca cine stie ce perversitati ascundStiu ca-s nebuna, da in halul asta am ajuns, incat nu mai am incredere in nimeni.
Si chiar aveti dreptate, uneori nu vreau sa am copii. Nici baieti nici fete, ca daca e baiat iese un pervers, daca iese fata cine stie cum o s-o priveasca

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote