Personal nu am studiat indeaproape nici Lazarev nici pe Argesanu -poate fiindca i-am considerat depasiti fata de cunoasterea pe care o dobidisem deja- iar cind vezi pe cineva depasit nu consideri ca spune neaparat lucruri gresite ci mai cu seama deja cunoscute sau de la sine ntelese.
Lazarev fiind traitor in alt veac a avut o scoala diferita fata de a lui Argesanu
De aici si diferenta dintre cunosterea lor iar aici vreau sa subliniez acea cunostere de sine referitoare la cerurile imparatiei din noi acele 7 si la procesele care au loc inlauntrul acestor haine spirituale.
Unele teoretizari mi se par prea amanuntite fiindca nu le consider atit de prioritare comparativ cu altele. Dar per total trebuie apreciat aspectele de noutate aduse in plus fata de ceea ce se stia deja in mediul religios oficial.
--------------------
Legat de creationism se pare ca nici la el nu este adevarul ci el e undeva la mijloc.
Adica o creatie care a inceput mult inainte intinsa pe milioane de ani si care inca mai continua , aproape invizibil dar continua. avind din cind in cind cite un salt mai evident.
O evolutie atit la nivel fizic cit si sufletesc-spiritual.
|