View Single Post
Vechi 10.01.2012, 07:59:07
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit obiectele furate nu exercita o influenta benefica

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Am destule lucruri furate in casa,pana si telefonul meu e tot furat Asta e,trebuie sa ne descurcam si noi cum putem. Atata timp cat n.am furat eu,care e problema?

In fine. Tema topicului e ok,insa nu prea sunt deacord cu ea. Ideea e ca Dumnezeu nu te lasa,iti va rasplati,iti va da inapoi cel putin cat ai daruit si tu. Dar toate la timpul lor. Iti poate da si mai mult,dar din moment ce iti iei plata pe pamant nu o sa o mai primesti in Cer. Deci fiecare cum prefera.
plus ca daca faci milostenie doar pentru a face bisnita cu Dumnezeu,sa te culci pe urechea ca iti va da mai mult,atunci nu ai facut nimic. Nu vei primi nici ce ai dat si vei cadea si in deznadejde poate...
Stai linistit ca-ti va veni si tie randul sa fi deposedat de ceva,un obiect la care tineai mult si ai sa simti exact ce simt victimele furtului!
Nu este sanatos sa incurajezi un astfel de obicei NEORTODOX,adu-ti aminte SA NU FURI ,este una din porunci,deci este foarte important!
Hotii tocmai din acest motiv fura pt ca au cerere,adica pe unii ca voi,amatori de"lucruri de ocazie".

Oricum prin ce-ai scris m-ai dezamagit profund,nu-mi vine sa cred cu cata seninatate vorbesti despre asta.Tare crud trebuie sa mai fie.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote