Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Care idee e absurda si "nebiblica " ?
|
Eu am aruncat aceea idee doar asa, ca pe o prostie in care nu poate crede nimeni. Si totusi ... unii chiar cred asa ceva.
Citat:
Fraților, despre cei ce au adormit, nu voim să fiți în neștiință, ca să nu vă întristați, ca ceilalți, care nu au nădejde,
|
Ati inceput cu 1 Tesaloniceni 4:13. Daca cititi pana la vers 18, veti vedea ca este vorba despre revenirea Mantuitorului, invierea celor morti in credinta(vers 16) si luarea tuturor credinciosilor la cer, "pentru a fi pururea cu Domnul"(vers 17).
Citat:
Pentru că de credem că Iisus a murit și a înviat, tot așa (credem) că Dumnezeu, pe cei adormiți întru Iisus, îi va aduce împreună cu El.
Chiar asa scrie.Ii va aduce impreuna cu El. 
|
Si, dumneata ce ai inteles din acest pasaj? Ca Domnul va reveni insotit de fantomele celor morti (adica "sufletele nemuritoare", constiente si active)?
Uimitor. Este scris despre revenirea Mantuitorului pentru a invia pe cei morti in credinta si pentru a-i lua cu El (asa cum a fagaduit) iar dumneata intelegi cu totul altceva (despre care nu am mai auzit pana acum).
Eu stiam ca Mantuitorul se va intoarce insotit de o mare multime de ingeri. si se va inalta, din nou, insotit de toti cei credinciosi. Dumneata il vezi revenind insotit de o mare multime de fantome, pregatite sa intre in cadavrele scoase din morminte. Brrrrr. Ce imagine horor.