View Single Post
Vechi 10.01.2012, 21:48:46
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Care idee e absurda si "nebiblica " ?
Eu am aruncat aceea idee doar asa, ca pe o prostie in care nu poate crede nimeni. Si totusi ... unii chiar cred asa ceva.

Citat:
Fraților, despre cei ce au adormit, nu voim să fiți în neștiință, ca să nu vă întristați, ca ceilalți, care nu au nădejde,
Ati inceput cu 1 Tesaloniceni 4:13. Daca cititi pana la vers 18, veti vedea ca este vorba despre revenirea Mantuitorului, invierea celor morti in credinta(vers 16) si luarea tuturor credinciosilor la cer, "pentru a fi pururea cu Domnul"(vers 17).

Citat:
Pentru că de credem că Iisus a murit și a înviat, tot așa (credem) că Dumnezeu, pe cei adormiți întru Iisus, îi va aduce împreună cu El.

Chiar asa scrie.Ii va aduce impreuna cu El.
Si, dumneata ce ai inteles din acest pasaj? Ca Domnul va reveni insotit de fantomele celor morti (adica "sufletele nemuritoare", constiente si active)?

Uimitor. Este scris despre revenirea Mantuitorului pentru a invia pe cei morti in credinta si pentru a-i lua cu El (asa cum a fagaduit) iar dumneata intelegi cu totul altceva (despre care nu am mai auzit pana acum).

Eu stiam ca Mantuitorul se va intoarce insotit de o mare multime de ingeri. si se va inalta, din nou, insotit de toti cei credinciosi. Dumneata il vezi revenind insotit de o mare multime de fantome, pregatite sa intre in cadavrele scoase din morminte. Brrrrr. Ce imagine horor.

Last edited by grasu77; 10.01.2012 at 21:56:09.