Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 12.01.2012, 00:37:52
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Nu cred ca aici se aplica "nu judeca".
Exact din tolerarea comportamentelor indezirabile s-a ajuns la generalizarea vulgaritatii.
Pai eu am un "SOC CULTURAL" de cate ori sunt in Romania.
Nu ma pot obisnui cu injuraturile, mitocania, avansurile grosolane... Dar asta a ajuns parte din "normalitate".
Nu a fost zi sa ies din casa sa nu aud o grosolanie.
De nenumarate ori am fost insultata, pipaita in autobuz, pe strada etc. Si astfel de atacuri (nu le pot numi altfel, asa le-am perceput), au inceput de cand eram in scoala generala! De multe ori am fost urmarita pana acasa, dar de fiecare data m-a pazit Dumnezeu.

Initiatoarea topicului are toate motivele sa fie revoltata!
Nu sunt toti barbatii asa.
Dar cei agresivi, neciopliti, badarani, misogini sunt mult prea multi, au depasit limita suportabilului in opinia mea! Si culmea, sunt tolerati!

Cica sa nu judecam!!!!
Nu sunt tolerati, draga Anna! Dar cred ca exista probleme mai grave decat oamenii care nu au cei 7 ani de acasa. Am subliniat cuvantul "oameni" pentru ca mi se pare gresit sa se puna problema in functie de sex. Exista si femei la fel de necioplite, agresive s.a.m.d. Si totusi, am vaga impresie ca multe doamne de pe forum, in frunte cu initiatoarea topicului, s'ar fi revoltat daca un barbat ar fi scris un post in care sa spuna, de exemplu, ca o femeie i'a facut avansuri grosolane si, deci, ca toate femeile sunt niste scroafe si niste tarfe imputite. Corect?
Nu i s'a atras atentie domnisoarei care a inceput discutia in legatura cu faptul ca i'a judecat prea aspru pe respectivii. Cel putin, eu nu am facut'o, celelalte mesaje nu le'am citit cu foarte mare atentie. Eu am tras'o de maneca pentru felul in care a pus problema si modul foarte urat in care a generalizat si i'a bagat pe toti intr'o oala. Problemele pe care spui ca le'ai avut tu in Romania cred ca le au marea majoritate a femeilor. Si eu am fost sacaita in scoala pentru ca aveam sanii mai mari decat celelalte fete din clasa. Si pentru ca am facut sport si eram mai inalta si mai atletica. Am suportat si eu, impreuna cu 90% dintre femei, priviri "sugestive" si asta fara sa fiu provocatoare in mod intentionat, prin tinuta, comportament sau altele. Si uite ca traiesc linistita si nu scuip si jignesc orice prezenta masculina, din cauza unora care nu fac cinste sexului puternic.

Sa vezi cativa barbati comportandu'se ca animalele si sa spui ca sunt nesimtiti e una. Dar sa spui, din cauza lor, ca toti barbatii sunt nesimtiti e o exagerare inutila si nesanatoasa. Ca sa nu mai spun ca stimabila domnisoara s'a exprimat foarte urat, iar asta nu ii face nici ei cinste. Mi se pare cam deranjant sa sustii ca esti atat de bun si sensibil incat plangi cu lacrimi de sange cand vezi cat rau si urat exista in lume si in acelasi timp sa te exprimi asa cum a facut'o ea la adresa unor fiinte umane. Ceva nu potriveste acolo.
Reply With Quote