View Single Post
Vechi 11.09.2007, 14:29:56
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd
Ovidiu mie explicatiile tale imi sint prea complicate asa ca o sa fiu direct. Eu trec pe pomelnic pe toti indiferent de confesiune (la multi nici nu o stiu si nici nu ma intereseaza) Tu cum faci? Raspunde-mi direct : Da trec pe pomelnic pe protestanti sau nu, nu o fac! Si mai mult decit argumentatia comform carui canon o faci sau nu, m-ar interesa care-i parerea ta ca om.
bmd,
eu pe care ii trec pe pomelnic shi sunt din alta credintza le scriu in dreptul lor Greco-Catolic si Reformat... ca pentru altzii nu m-am rugat, shi il pun in cutie, apoi e treaba parintelui daca spune vre-o rugaciune pentru ei, eu pun deasupra si pentru ce rog sa se roage....

jenica,
sunt convins ca respectzi canoanele shi cuvintele lui Dumnezeu adica respectzi poruncile, poate am exagerat ca mie imi reieshea din text ceva in neregula, te rog nu te supara, shi ce vrei sa spui cu "Nu li se scot particele sub nici o forma"?
Shi cum adica rugaciuni speciale? poi eu in Duminica in care merg la Biserica dau cate un pomelnic spre rugaciune mai mult pentru iertare, dar ma scriu shi pe mine, adica la Liturghie, shi nu la rugaciuni speciale... o fi rau? ca mai pun cate un mort de al meu de alt cult creshtin? Ash fi vrut sa pun si un prieten care s-a aruncat in apa shi a murit, intr-un rau, era asha un creshtin bun, un fel de cantor era shi canta bine shi frumos... m-am temut sa-l trec... dar tare ash fi vrut sa-l pun macar odata shi pe el pentru o iertare sau o ushurare de muncile iadului...???
Reply With Quote