Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 12.01.2012, 13:23:05
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Spuneti-mi voi, cine poate sa imi arate cum este adevaratul barbat? Ce e normal si ce nu e normal? Cand voi afla? Si daca e asa de cazut, voi putea vreodata credeti voi sa nu sufar si sa nu judec? Sau nu e cazut? Va spun sincer ca ma afecteaza in asa hal incat mi se pare lumea un iad si nu mai vreau sa traiesc.

Pun acest post pe net, pentru ca sper ca tot sub semnul anonimatului cineva in viata asta sa imi spuna si mie adevarul.

As fi vrut sa fiu mai concreta, dar am fost o data foarte concreta si mi-a sters admin postarea, a zis sa caut in alta parte raspuns.
De data asta am spus totul intr-un mod cat mai acoperit ca sa zic asa. Desi eu in mintea mea stiu concret ce ma macina.
Pacat ca te lasi atat de mult afectata de acest aspect, si nu poti vedea imaginea de ansamblu...nu vad nici de ce ar trebui sa iti arate cineva un barbat adevarat, sau sa iti spuna ce e normal si anormal, cand tu singura poti face asta, si asa e cel mai sanatos.

Incearca sa gandesti normal, sa intelegi ca sunt o multime de tipologii masculine....si ca daca iti vezi de sufletul tau, de rugaciune..vei cunoaste barbati adevarati, sau mai bine zis ii vei putea vedea. Oricum, imi vine greu sa cred ca opinia ta se extinde si asupra preotilor, sau asupra tuturor barbatilor din viata ta...fara deosebire.

Doamne ajuta!
Reply With Quote