Citat:
În prealabil postat de Anna
Dar as vrea sa-mi treaca totusi problema asta pe care o am cu barbatii (repet, nu cred ca toti sunt la fel, ma doare doar ca e vorba de o majoritate), probabil imi va trece doar cu multa rugaciune.
Am momente in care ma doare foarte tare ce vad si plang, ma deprim ffff tare si in acele momente de criza am nevoie de ajutor imediat, asa cum am primit pe acest forum de exemplu. Dar vindecarea adevarata imi va veni de la Dumnezeu, numai nu stiu cand...
|
Când privești păcatele altora e ca și cum ai merge pe o punte peste o prăpastie și, în loc să privești strict la punte, cedezi ispitei de a privi în jos. Sigur că o să te ia amețeala și ai să cazi. Puntea e rugăciunea iar capătul e Dumnezeu.
Nu te mai preocupa de ceilalți bărbați, cu atât mai mult cu cât nu de cel de lângă tine e vorba. Ferește-te cât poți de ispitele gândului. Dă-i minții tale întotdeauna ceva bun de lucru. Încet, încet, nu vei mai vedea aspectele astea care te smintesc și vei începe să-i observi mai mult pe cei care îți aduc lumină. Dacă tu însăți vei fi în lumină.