poi fiecare cu necazul lui.... ala o poate ca avea mare necaz pe... BMV :p... oricum macar a fost sincer in sufletul sau :)... numai sa nu ai impresia ca daca e rau shi bolovanos atunci inseamna neaparat ca e sincer adica chiar bun cum s-ar zice shi astfel sa crezi ca daca se preface foarte bine ca nu se preface atunci chiar nu se preface.... cam ca actorii..... ca astia de aia sunt asha mari ca au un talent enorm sa se prefaca incat sa crezi ca ei chiar nu se prefac... shi apoi uneori intri singur in rol.... nici tu nu-tzi dai seama ca defapt te prefaci ca nu te prefaci... chiar shi pe tine te pacaleshti... poi daca e asha atunci mai bine te faci actor... oricum sa nu crezi ca daca reusheshti sa te pacaleshti shi pe tine inseamna ca shi pe altzii vei reushi sa-i pacaleshti... cred ca jucam prea mult jocul asta romanesc PACALICI.... iar am deviat... de la un BMV am ajuns la pacalici... ce mai... bine totushi ca am ajuns ca puteam sa raman shi pe drum.... oricum aia cu BMV nu te iau daca stai cu degetu intins la ia-ma nene... deci bine o fi trecut ala pe pomelnic ca astia nu te ia daca esti autostopist... shi o fi zis "Da doamne sa-i sara capacele de la rotzi, sa-i crape pielea de pe canapele, sa-i zgarie aia mici vopseaua de lac, sa-i murdareasca pasarile parbrizul, ca m-a vazut la stop si nu m-a luat..." cine stie ce cere fiecare in sufletul sau :)
|