View Single Post
Vechi 11.09.2007, 16:55:44
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

desigur ca nu toti musulmanii sunt cum s-a scris pe site,am intalnit un musulman de 24 de ani,foarte dragut,cu un suflet de aur ,credincios si care isi pastreaza virginitatea pentru casatorie.problema nu sunt ei,ci islamul.
am scris aici profetii din Biblie care fac referire la venirea profetilor.iti pot da si coranul in romana daca imi lasi mailul in mesaj privat.
,,matei 7:15. Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinauntru sunt lupi rapitori.
16. Dupa roadele lor îi veti cunoaste. Au doara culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini?
17. Asa ca orice pom bun face roade bune, iar pomul rau face roade rele.
18. Nu poate pom bun sã faca roade rele, nici pom rau sã facã roade bune.
19. Iar orice pom care nu face roada buna se taie si se aruncã în foc.
20. De aceea, dupa roadele lor îi veti cunoaste.
21. Nu oricine Imi zice: Doamne, Doamne, va intra în împaratia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu Celui din ceruri.
,,

roadele islamului le poti vedea la televizor.

,,1 tesaloniceni 5:20 ,,Proorociile sa nu le dispretuiti.
21. Toate sa le incercati; tineti ce este bine;
22. Feriti-va de orice înfatisare a raului,,

daca ai citit coranul si cunosti viata profetului mohammed ti-ai da seama la ce se refera aceasta profetie,si bineinteles nu numai la el ci si la toti profetii care au aparut dupa Iisus Hristos.

matei 24: 24. ,,Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor da semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi.
25. Iata, v-am spus de mai înainte ,,

islamul intr-adevar i-a amagit chiar si pe cei alesi,preoti,oameni de stiinta,personalitati.in coran sunt asa-zisele minuni referitoare la stiinta despre care profetul vorbeste cu 1500 de ani inainte ca acestea sa fie descoperite.bineinteles ca aceste minuni sunt mai mult superficiale si lasa loc interpretarii.

corinteni 11:13. ,,Pentru ca unii ca acestia sunt apostoli mincinosi, lucratori vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos.
14. Nu este de mirare, deoarece insusi satana se preface in inger al luminii,,
nu este deci lucru mare daca si slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptatii,al caror sfarsit va fi dupa faptele lor,,

mohammed este cel caruia i s-a aratat ,,ingerul luminii,,

1 timotei 1 ,,dar Duhul graieste lamurit ca,in vremurile cele de apoi,unii se vor departa de la credinta,luand aminte la duhurile cele inselatoare si la invataturile demonilor
2 prin fatarnicia unor mincinosi care sunt infierati la cugetul lor
3 acestia opresc de la casatorie si de la unele bucate,pe care Dumnezeu le-a facut spre gustare cu multumire pentru cei credinciosi si pentru cei ce au cunoscut adevarul.,,

intr-adevar in vremurile din urma,care sunt acestea pe care le traim noi,oamenii s-au indepartat de la credinta si s-au luat dupa duhurile inselatoare-asta include si islamul-fiind relgia cu cea mai mare raspandire la ora actuala.
mohammed este cel care interzice anumite mancaruri-carnea de porc

galateni
6.Ma mir ca asa degraba treceti de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la alta Evanghelie,
7. Care nu este alta, decât ca sunt unii care va tulbura si voiesc sa schimbe Evanghelia lui Hristos.
8. Dar chiar dacã noi sau un înger din cer v-ar vesti alta Evanghelie decat aceea pe care v-am vestit-o - sa fie anatema!
9. Precum v-am spus mai inainte, si acum va spun iarasi: Daca va propovaduieste cineva altceva decat ati primit - sa fie anatema!

mesajul este clar