View Single Post
Vechi 13.01.2012, 18:03:08
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Si inca odata afirm : lasati aspiratiile inalte,lasati rugaciunile daca sunt cu program,lasati mataniile ,lasati cartile daca va obosesc,lasati comparatiile cu sfintii . Deschideti-va inima : faceti bine celui de langa voi ,spuneti un cuvant bun celui cazut ,aveti mila de cel singur , inviorati pe cel trist,ascultati pe cel necajit ,si atunci Domul Dumnezeul vostru va merge ca un stalp de foc inaintea voastra,asa cum a facut oarecand cu poporul Sau cand l-a calauzit in pustie. Rugativa,dar cu lacrimi in ochi,macar de fericire daca nu de pocainta ,postiti ,dar pentru ca uitati sa mai mancati ,in fata maretiei privelistei bunatatii Dumnezeului cel atotmilostiv. Facetile toate din toata inima ,dar mai intai de toate faceti
doar acest mic fapt care v-a mai ramas : incercati sa il iubiti pe aproapele pe langa care a-ti trecut azi ,indiferenti sau chiar simtind repulsie fata de el. Va spun eu,ca acela, erati chiar voi.
Iustin, asta spuneam si eu, doar ca in plus am spus ca trebuie facute toate. Acestea tin de faptele credintei, dar trebuie si har si dreapta credinta. Fara sa ne spovedim si impartasim si astfel sa primi har crezi ca ajunge doar sa facem niste fapte? Iubirea e generala, si tine de Dumnezeu, El e sursa iubirii.
Reply With Quote