Citat:
În prealabil postat de Raoul
Anna,sa inteleg ca nu esti deacord cu ceea ce vreau sa fac. Ok. Acum te intreb altceva: ce solutie dai?? Efectiv mergeam linistit pe alee,era o liniste deplina,cand trei dulai au sarit pe mine,dintre care unul m-a si muscat! Tu constientizezi ca daca nu aveam paralizantul la mine eram facut praf?? Si nu stiu cum de l-am luat la mine,a fost o decizie de moment sa il bag in buzunar inainte de a iesi din casa...
|
Nu mi'am exprimat nici acordul nici dezacordul. Am facut o analogie! Si pentru cei care se vor revolta la indrazneala mea de a compara animalele cu oamenii, va spun anticipat: e chiar mai rau, pentru ca animalele nu constientizeaza ce fac, in schimb oamenii da.
Sunt de acord, solutii trebuie luate si poate e nevoie de unele radicale, daca altfel e chiar imposibil. Ce ma deranjeaza foarte tare e faptul ca unii se numesc nu numai oameni, ci si
crestini adevarati si se bat cu pumnul in piept de cat de buni sunt ei si cum dreapta lor credinta ii va mantui, apoi vorbesc cu atata rautate ca iti provoaca scarba.
Linisteste'te, Raoul! Spre deosebire de altii, nu sunt plina de ura, fata de nimeni! Nu am nicio dorinta de a te vedea ranit sau mort sau mai stiu eu cum. Dar daca e sa pun problema ca si tine, te intreb si eu: Eu ce sa fac? Sa mai merg pe strada aceea [care e singura cale spre locul meu de munca] si sa risc sa fiu iar lovita, de data asta chiar mai rau, sau violata sau ucisa pentru 50-100 de lei? Hm?