Pt VSOVI
Ma bucur pt tine ca nu crezi,ca ce poate spune o tiganca ăpoate fi adevarat eu, insa vreau sa nu cred sa nu fie adevarat...desi, din pacate tot ce mi a zis s-a adeverit cand mi a ghicit aveam 17 ani...eram un copil...mi a spus ca nu o sa am copii ...ca o sa ma marit la 24 de ani(asa s-a intamplat)...ca o sa am un sot ff bun(asa este)...dar ca nu o sa ma pot bucura de el...pt ca ma voi imbolnavi de cancer si la 28 de ani voi muri...am inceput deja sa am probleme de sanatate, niste dureri...si acum fac analize sa vad de unde provin...dar, il rog pe Dumnezeu sa ma ierte ca L-am suparat pe El si pe semenii mei...si o sa vad ce o sa se intample...dar e greu...f greu.
Dupa ce mi am ghicit am uitat ce mi a spus, gandind ca vrea doar sa mi ieie cat mai multi bani si din acest motiv...ma sperie...au trecut anii si mi am adus aminte de ce mi a spus abia cand mi a iesit o tumora pe care am operat o si diagnosticul a fost chist dermoid(desi eu am crezut ca e cancerul de care imi spunea ea)...insa, acum la un an de la operatie am inceput sa am dureri in acea zona...am fost la medici si mi au spus ca nu am nimic...insa pe mine ma doare...si in continuare vreau sa mai consult si alt medic...vinerea asta fac niste ecografii si o sa vad...ce o sa mi se spuna...
|