Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 13.01.2012, 22:49:54
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Ce aleg sa fac EU pentru MINE, e intr'adevar alegerea mea proprie. Cand insa EU fac alegeri pentru viata altor fiinte umane, se schimba putin ecuatia.
O, daca ar fi asa bine ar fi. Dar cand eu aleg sa ii refuz dreptul la viata unei fiinte minunate, cand eu aleg sa ucid in mod voluntar, prin avort sau mijlocace abortive un copil deja fac o alegere. Ii refuz dreptul la viata, aleg crima.

Cine este omul, care sa isi poata garanta ziua de maine? Daca noi nu putem garanta ziua de maine, cum putem decide sa hotaram soarta unui copil pe considerent ca asa ni se pare noua?

Bogatul de azi, poate ajunge maine in inchisoare s itoate averile lui confiscate(nu putine au fost cazurile in istorie) iar saracul se poate ridica prin munca.
A avea cati copii iti da Domnul nu inseamna trandavie, ci din contra. A-i naste inseamna a te preocupa indeapropae si de cele necesare traiului(hrana, imbracaminte, medicamentatie.)
Ne inselam crezand ca suntem cineva, ca putem hotari soarta cuiva. Noi suntem doar niste vase prin care Domnul isi savarseste lucrarea. Ca ne place sa credem ca suntem buricul targului si ca sta in puterea noastra sa modificam ceva in existenta celor din jur, e o amageala. Nu avem puterea nici sa miscam un fir de par, daca nu ne-ar fi data de sus.
Deci Cel care ne-a dat noua viata si puterea oare nu se va ingriji si de copii nostri?
Singura conditie e sa fie o impreuna lucrare: sa ne folosim de darurile pe care ni le-a dat Domnul(sanatate, putere de munca) ptr a ne pune in jerfa celorlalti.