buna seara!
eu am citit cartea lui allen carr, dar inainte sa incep sa o citesc am citit pe unele forumuri ca chiar te lasi dupa ce o termini si am stat intr-o noapte si am citit-o in speranta ca dupa ce o termin chiar o sa ma las. :D normal ca nu m-am lasat, dar nici tigarile nu-mi mai placeau ca inainte, probabil m-a ajutat sa constientizez anumite lucruri si idei in legatura cu tigarile. eu 'm-am lasat' dupa fiecare revelion, dar nu dura nici macar 1-2 zile ca nu rezistam. m-am lasat 4 zile dupa care necuratu si-a bagat coada si m-am reapucat. acum am 5 luni de cand nu mai fumez si dpdv fizic nu am nimic, parca n-as fi fumat niciodata. m-am rugat mult, am citit Acatistul Sfintei Maria Egipteana si cu ajutorul ei, al Maicii Domnului si al lui Dumnezeu am reusit sa scap de acest viciu pe 15 august anul trecut. nu trebuie sa privim cartea lui Allen Carr ca pe ceva rau, eu am citit-o si nu am sesizat nimic hipnotic, toti stim ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si sunt sigura acest om a ajutat pe multi sa faca un prim pas spre a renunta la fumat. culmea e ca el a murit de cancer pulmonar desi nu mai fuma, asa ca e un semn ca trebuie sa lasam tigarile cat inca acest viciu nu s-a inradacinat foarte mult in trupurile noastre.
si eu m-am impartasit desu fumam, dar acum consider ca am facut-o cu nevrednicie. cu credinta in Dumnezeu putem sa ne lasam de fumat.
nu e pacat de banii nostri? nu e pacat de sanatatea noastra? eu n-am mai putut sa traiesc cu acest pacat in suflet.
Doamne ajuta si sa dea Dumnezeu sa va lasati de fumat!
|