View Single Post
Vechi 14.01.2012, 17:57:25
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Ioane nu-ti face griji,nu exista nici o limita a dialogului,iti inteleg pozitia,probabil si eu as proceda la fel.Respect punctul de vedere chiar daca poate vedem din alta perspectiva lucrurile,perspectiva ce sigur in cazul meu are limitari.In rest plecarea mea este tot atat de sigura precum stii si nimic nu se va schimba.As dori sa nu mai insistam pe acest aspect,dupa cum am si discutat intre noi doi.Singura mea suparare este ca la ora asta,desi ii avem in teren pe capitanul Stevie Gerrard si pe Charlie Adam nu reusim sa marcam contra lui Stoke pe Anfield.Dar baietii mei(a cativa prieteni acolo)din KOP canta fara oprire si asta inseamna ca inca luptam :)

Mi-a placut mult metafora cu catedrala nordica si bazilica bizantina.Foarte frumoasa,mi-am notat-o si eu.Ca sa trag si eu o diagonala as spune sa nu-i uitati insa pe vikingii din Garda Varangiana,garda de elita a imparatilor bizantini.Puteti citi cateva ceva despre ei aici iar in imaginea medievala din articol ii puteti recunoaste dupa topoarele de lupta si scuturile rotunde(tehnica lor de lupta se numea ,,zidul de scuturi".Se puneau unul langa altul,scut langa scut,un zid impenetrabil iar cu topoarele despicau tot ce venea.Cand unul cadea locul sau era luat de cel din spate iar in unele lupte stateau atat de neclintiti incat mortii ramineau in picioare,neavand unde sa cada)specifice vikingilor.Desi neprobat istoric se spune ca unii dintre ei erau ,,joms" adica luptatorii de elita ai vikingilor,dedicati zeului Thor,traiau doar pentru lupta si se antrenau intr-o fortareata mitica,niciodata identificata cu exactitate,Jomsborg,unde femeile nu aveau voie.

O zi minunata in Domnul,har si pace dragi prieteni

Last edited by Scotland The Brave; 14.01.2012 at 18:06:26.
Reply With Quote