Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Draga MariS_ , un om ce propovaduieste iubirea la Maxim precum o faci , nu are cum sa nu-i iubeasca deopotriva pe toti , si pe cei ce fac "propaganda "ortodoxiei , cat si pe cei ce fac "propaganda la Maxim iubirii , iertarii , adica bla blauri pe hartie , doar , ca sa dea bine la public ! Ori , nu asta-i telul nostru , domnule draga ! Ortodoxia , precum am amintit si astazi la o intalnire in direct cu Ioan si alti forumisti , se face pe teren , frate ! Intelegi mataluta ? Nu de compozitii literare are nevoie ORTODOXIA , nu de filozofi si visatori , ce stau ascunsi doar dupa monitor ! Nu , domnule , nu are nevoie de actori aceasta ORTODOXIE , ci de oameni implicati in VIATA , in durerea altora. . .
Sper sa intelegi bunule !
|
Da, ai tu dreptate in tot ce spui mai sus, ma recunosc perfect in portretul facut. Nu traiesc Ortodoxia asa cum ar trebui. Nici n-as putea spune despre mine ca sunt ortodox, pentru ca as face de rusine chiar Ortodoxia. Dar o iubesc pentru calitatile ei, pentru blandetea ei, pentru bunatatea ei, pentru smerenia ei, pentru oamenii ei la fel de blanzi, calzi, buni si recent am dat cateva exemple chiar aici de pe forum: Marius22, Windorin, Costel si altii. Eu nu sunt un exemplu, recunosc, si merit tot blamul pentru asta. Am si spus ca locul meu e iadul, nu Raiul, dar ma voi bucura daca voi vedea ca Raiul va fi plin. Domnul cu tine, Cristian!
Har, smerenie si jertfa de sine.